Skip to content

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

  • Acasa
  • Blog
  • Rețete
  • Contact
  • Politica de confidențialitate
    • Prima pagină
    • Rețete
    • Pagină 21
Prajituri Rețete

Compot de dovleac

Mihaela Vicol ianuarie 18, 2024 1 Comments

Ingrediente: Pentru 1 kg dovleac curățat: 150 g oțet de 6º, 2 g sare de lamâie, sirop Pentru prepararea compotului de dovleac, se întrebuintează dovleacul dulce cu coaja albă-verzuie, care…

Prajituri Rețete

Ruladă economică cu miere

Mihaela Vicol ianuarie 17, 2024 0 Comments

Ingrediente: 2 gălbenuşuri, 4 linguri miere, 1 lingură zahăr, 1/2 linguriţă bicarbonat, 1/2 pahar ulei, 3 albuşuri, 1 pahar zahăr, 30 nuci, câteva prune uscate (neafumate), făină cât cuprinde Se…

Patiserie Rețete

Cocă opărită

Mihaela Vicol ianuarie 17, 2024 0 Comments

Ingrediente: I: 1/4 lapte, 100 g unt, 250 g făină, 1 praf de sare, 30 g zahăr, 5-10 ouă, 1 vârf de cuțit praf de amoniac II: 4 linguri apă,…

Prajituri Rețete

Tort de ciocolată

Mihaela Vicol ianuarie 17, 2024 0 Comments

Ingrediente: 6 ouă, 150 g zahăr, 250 g unt, 3 batoane ciocolată menaj (185 g) sau 100 g cacao, esență de rom, 1 lingură rasă pesmet, 1/4 kg frișcă bătută…

Patiserie Rețete

Aluat fraged

Mihaela Vicol ianuarie 17, 2024 0 Comments

Ingrediente: 300 g făină, 100 g unt sau margarină, 75 g zahăr, 1 praf de sare, 1 ou, 12 linguri lapte, zahăr vanilat sau coajă rasă de la 1/2 lămâie…

Patiserie Rețete

Sărăţele cu chimen

Mihaela Vicol ianuarie 17, 2024 0 Comments

Ingrediente: 200 g făină, 1 praf de sare, 1 virf de cuțit praf de amoniac, 100 g unt sau margarină, 1 ou mic, chimen Se prepară din aluat fraged sărat.…

Prajituri Rețete

Savarină din aluat dospit

Mihaela Vicol ianuarie 17, 2024 0 Comments

Ingrediente: 350 g făină, 80 g unt proaspăt, 60 g zahăr, 2-3 ouă, 20 g drojdie, 1 praf sare, 2 dl lapte, coajă rasă de lămîie, frişcă Se lucrează un…

Prajituri Rețete

Cremă de ciocolată

Mihaela Vicol ianuarie 17, 2024 0 Comments

Ingrediente: 150 g unt, 150 g zahăr, 125 g ciocolată, 2 ouă întregi Se freacă untul spumă. Ciocolata se înmoaie puţin în cuptor şi se freacă apoi cu zahărul înmuiat…

Patiserie Rețete

Pesmeţi spornici

Mihaela Vicol ianuarie 17, 2024 0 Comments

Ingrediente: 500 g făină, 120 g unt, 2 ouă, 150 g zahăr, 1/2 pachetel praf de copt, 1 lingură smîntînă groasă Aluatul se prepară cu o seară înainte. Se cerne…

Prajituri Rețete

Tort de vişine

Mihaela Vicol ianuarie 17, 2024 0 Comments

Ingrediente: 4 ouă, 100 g zahăr, 100 g unt, 100 g nuci, 3/4 kg vişine Glazura: 1 albuş, 100 g zahăr Se scot sâmburii de la vișine, se scurg bine…

Paginație articole

1 … 20 21

« Pagina anterioară

Categorii

  • Aperitive
  • Blog
  • Bucatarie
  • Ciorbe
  • Diabetici
  • Dieta
  • Dieta Fără Gluten
  • Diverse
  • Dulceata
  • Mancare Sanatoasa
  • Patiserie
  • Prajituri
  • Rețete
  • Secrete
  • Sfaturi
  • Supe
  • Vegetariene

Rețete Noi

  • Rețetă Spaghetti puttanesca
  • Sufleu de Castane
  • Aluat pentru plăcintă
  • Aluat pripit pentru gogoși
  • Aluat pripit cu brânză pentru găluști

Topics

Aluat aluaturi ardei branza budinci cartofi ciocolata ciuperci creme delicioase de paste de post de primavara de vara dulce dulciuri fructe gustari gustoase hribi ieftine legume mancare mere nuci orez oua paste peste placinte rapide regim romanesti salate simple sirop sosuri spanac tarte tort torturi traditionale varza verdeturi zahar

You Missed

Rețete

Rețetă Spaghetti puttanesca

Prajituri Rețete

Sufleu de Castane

Patiserie Rețete

Aluat pentru plăcintă

Patiserie Rețete

Aluat pripit pentru gogoși

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Copyright © All rights reserved | Blogus de Themeansar.

  • Secrete
  • Sfaturi