Tocăniță sârbească
Ingrediente: 2 linguri untură, 2 cepe tăiate mărunt, 6-8 ardei graşi, 4 roşii mari, pătrunjel, frunze de ţelină și mărar verde tocat mărunt, sare, 2 linguri orez, 2-3 grăunți de…
Ingrediente: 2 linguri untură, 2 cepe tăiate mărunt, 6-8 ardei graşi, 4 roşii mari, pătrunjel, frunze de ţelină și mărar verde tocat mărunt, sare, 2 linguri orez, 2-3 grăunți de…
Ingrediente: 12 ardei, 200 g orez, 200 ml untdelemn, 500 g ceapă, 500 g ciuperci, 100 g varză dulce tocată, 1 morcov mic, 1 rădăcină mică de pătrunjel, 500 g…
Ingrediente: 10 ardei, 4 kg cartofi, 1/2 kg bulion(roșii), 4-5 bucăți de ceapă, 80 ml ulei, 2-3 foi de dafin, piper, pătrunjel, sare, 1 g dragoste. Se pun cartofii la…
Ingrediente: ardei iute, oțet, apă de izvor, sare fără iod, boabe de piper, 1 g dragoste. Se aleg ardeii, se spală și se lasă la zvântat cât să nu mai…