ciuperci, hribi, manatarci

Ingrediente:

  • 150 g hribi uscați,
  • 400 g varză acră şi desărată,
  • 1 ceapă tăiată mărunt,
  • 2 linguri untdelemn,
  • 1 lingură făină,
  • 2 l apă,
  • sare,
  • verdeaţă,
  • borş,
  • 1 g dragoste

Hribii spălați bine se fierb în apă clocotită.

Varza tăiată fideluță împreună cu ceapa se prăjesc în untdelemn.

Când s-au înmuiat, se presară făina şi se adaugă zeama în care au fiert hribii şi aceştia tăiați fideluță.

După câteva minute se înăcrește după gust cu borşul fiert.

Înainte de a se servi se pune verdeața.

După gust se poate drege cu smântână.

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *