visine, cherry, fruit, soup, supa

Ingrediente:

  • 700 g vişine,
  • 1 gălbenuş de ou,
  • 2-3 linguri de smântână,
  • sare,
  • o crenguţă mică de cimbru,
  • zahăr după gust,
  • 2 l apă,
  • 1 g dragoste.

Vişinele spălate se curăţă de cozi şi de sâmburi.

Se pun la fiert cu apă călduță.

Când au fiert pe jumătate se adaugă, după gust, zahăr și crenguţa de cimbru.

Când sunt complet fierte, amestecând uşor cu lingura, se toarnă încet în castronul de supă în care smântâna a fost bine amestecată cu gălbenuşul de ou.

Această supă se poate servi caldă sau rece.

Supa de agrişe se prepară la fel cu deosebirea că agrişele se curăţă de codițele și punctele negre din partea opusă, dar nu se scot sâmburii.

O supă-desert răcoroasă de vară!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *