Skip to content

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

  • Acasa
  • Blog
  • Rețete
  • Contact
  • Politica de confidențialitate
    • Prima pagină
    • dulciuri
    • Pagină 5
Prajituri Rețete

Tort Doboş

Mihaela Vicol ianuarie 25, 2024 0 Comments

Ingrediente: 130 g zahăr, 5 ouă, 80 g făină, unt pentru uns forma Crema: 150 g zahăr, vanilie, /3 pahar esență de cafea, 4 ouă întregi, 1 linguriţă făină, 2…

Prajituri Rețete

Cataif cu frișcă

Mihaela Vicol ianuarie 25, 2024 0 Comments

Ingrediente: 400 g fidea lungă(tăieței, paste cât mai subțiri), 200 g unt, 200 g nucă, 300 ml lapte, 2 plicuri praf de frișcă, 1 linguriță scorțișoară Sirop: 300 g zahăr,…

Prajituri Rețete

Tort fraged cu mere

Mihaela Vicol ianuarie 25, 2024 0 Comments

Ingrediente: 250 g făină, 250 g unt, 80 g zahăr pudră, 160 g nuci, vanilie, glazură Umplutura: 2 pahare zahăr, 1/2 kg mere mere, zeama de la 1 lămâie, coaja…

Patiserie Rețete

Înghețată de ciocolată

Mihaela Vicol ianuarie 24, 2024 0 Comments

Ingrediente: 140 g ciocolată rasă, 140 g zahăr, vanilie, 7 dl frişcă, 6 gălbenuşuri Se amestecă zahărul, ciocolata rasă, vanilia, frişca şi gălbenuşurile. Se pun la foc în baia de…

Patiserie Rețete

Tartă cu brânză de vaci

Mihaela Vicol ianuarie 24, 2024 0 Comments

Ingrediente: Aluat fraged (vezi rețeta) 70 g zahăr, 2 ouă, 350 ml lapte, 30 g stafide, 250 g brânză, 40 g făină, 30 g unt, sare, coajă rasă de la…

Prajituri Rețete

Tartă de căpșuni cu frișcă

Mihaela Vicol ianuarie 24, 2024 0 Comments

Ingrediente: Aluat foarte fraged (vezi reteta „Aluat fraged pentru tarte„), 600 g căpşuni sau fragi, marmeladă de căpşuni, 1/4 kg frişcă bătută, 50-60 g zahăr. Se întinde o foaie subțire…

Patiserie Rețete

Aluat foarte fraged pentru tarte

Mihaela Vicol ianuarie 24, 2024 2 Comments

Ingrediente: 250 g făină, 160 g unt proaspăt, 60 g zahăr, foarte puțină sare, 1-2 gălbenuşuri, coajă rasă de la 1 lămâie, puțină scorţişoară, vanilie, 3 linguri apă Se cerne…

Prajituri Rețete

Baclava

Mihaela Vicol ianuarie 19, 2024 0 Comments

Ingrediente: 1/2 kg foi de plăcintă sau aluat de ştrudel, 500 g zahăr, 3 linguri miere, 250 g unt, 350 g nuci, 50 g pesmet fin, vanilie Pentru umplut baclavaua…

Prajituri Rețete

Fursecuri

Mihaela Vicol ianuarie 19, 2024 0 Comments

Ingrediente: 160 g unt, 4 ouă întregi, 1 pahar zahăr, 1/2 pahar lapte, 20 g praf de amoniac, făină cât cuprinde, vanilie Se freacă ouăle cu zahărul. Se adaugă untul…

Prajituri Rețete

Prăjitură cu cacao I

Mihaela Vicol ianuarie 19, 2024 0 Comments

Ingrediente: 125 g cacao, 125 g zahăr, 125 g unt, 6 ouă, 1 lingură pesmet, 1 lingură cacao Se freacă untul spumă, apoi împreună cu zahărul. Se adaugă treptat ouăle,…

Paginație articole

1 … 4 5 6 7

« Pagina anterioară — Pagina următoare »

Categorii

  • Aperitive
  • Blog
  • Bucatarie
  • Ciorbe
  • Diabetici
  • Dieta
  • Dieta Fără Gluten
  • Diverse
  • Dulceata
  • Mancare Sanatoasa
  • Patiserie
  • Prajituri
  • Rețete
  • Secrete
  • Sfaturi
  • Supe
  • Vegetariene

Rețete Noi

  • Foi pe fundul tăvii
  • Rețetă Spaghetti puttanesca
  • Sufleu de Castane
  • Aluat pentru plăcintă
  • Aluat pripit pentru gogoși

Topics

Aluat aluaturi ardei branza budinci cartofi ciocolata ciuperci creme delicioase de paste de post de primavara de vara dulce dulciuri fructe gustari gustoase hribi ieftine legume mancare mere nuci orez oua paste peste placinte rapide regim romanesti salate simple sirop sosuri spanac tarte tort torturi traditionale varza verdeturi zahar

You Missed

Prajituri Rețete

Foi pe fundul tăvii

Rețete

Rețetă Spaghetti puttanesca

Prajituri Rețete

Sufleu de Castane

Patiserie Rețete

Aluat pentru plăcintă

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Copyright © All rights reserved | Blogus de Themeansar.

  • Secrete
  • Sfaturi