Prăjitură cu cacao I
Ingrediente: 125 g cacao, 125 g zahăr, 125 g unt, 6 ouă, 1 lingură pesmet, 1 lingură cacao Se freacă untul spumă, apoi împreună cu zahărul. Se adaugă treptat ouăle,…
Ingrediente: 125 g cacao, 125 g zahăr, 125 g unt, 6 ouă, 1 lingură pesmet, 1 lingură cacao Se freacă untul spumă, apoi împreună cu zahărul. Se adaugă treptat ouăle,…
Ingrediente: 4 ouă, 150 g zahăr, 1 pahar miere, 200 g făină, câte un vârf de cuțit mirodenii (coriandru, cuişoare, scorţişoară), coajă de lămâie, 1 vârf de linguriţă bicarbonat, 1…
Compozițiile pentru budinci trebuie să fie bine frecate, pentru a fi spumoase şi uşoare. Albușurile, de la ouă foarte proaspete, se bat spumă tare în ultimul moment, pentru a nu…
Ingrediente: 2 linguri cu vârf de marmeladă, 4 linguri cu vârf de zahăr, 4 albuşuri Marmelada din fructe aromate (caise, zmeură etc.), două linguri cu vârf zahăr fin pisat şi…
Ingrediente: 125 g făină, 90 g unt, 1 gălbenuş, 1 lingură apă rece, 1 linguriţă rasă zahăr pisat, 1 praf de sare, căpşuni sau alte fructe Untul rece se taie…