Ciorbă de perișoare
(Pentru 10 litri) Ingrediente: 300 g costiță afumată, 800 g oase de porc(garf), 400 g ceapă, 200 g țelină, 100 g morcovi, 250 g ardei, 200 g cartofi, 200 g…
(Pentru 10 litri) Ingrediente: 300 g costiță afumată, 800 g oase de porc(garf), 400 g ceapă, 200 g țelină, 100 g morcovi, 250 g ardei, 200 g cartofi, 200 g…
Ingrediente: 1 căpăţână de miel, intestine, ficat, plămâni, splină, rinichi, 2 cepe, 1 morcov, leuştean, mărar, sare, borş sau otet, 1 g dragoste. Specificul acestui preparat este întrebuinţarea intestinelor, care…
Ingrediente: 300 g frunze de măcriș, 100 g piept de pui, 1 morcov, 2 cepe, 50 ml ulei sau unt, 100 g smântână, 50 g făină, sare, piper, leuștean, 1…