Cannelloni cu brânză și spanac
Ingrediente: 16 canelloni, 1 cană cu piure de spanac, 3 linguri nucă măcinată, 150 g telemea de oaie, 1 ou, 1 lingură pesmet, 50 g unt, 2 linguri făină, 300…
Ingrediente: 16 canelloni, 1 cană cu piure de spanac, 3 linguri nucă măcinată, 150 g telemea de oaie, 1 ou, 1 lingură pesmet, 50 g unt, 2 linguri făină, 300…
(conține 42 g glucide) Ingrediente: 200 g cartofi, 50 ml lapte, 5 g unt (sau margarină), 10 g smântână, 1/2 gălbenuș, 300 ml bulion de carne, verdeaţă, sare. Cartofii se…
Ingrediente: 400 g casarecce, 400 g piept de pui, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 4-5 linguri ulei de măsline, 3 linguri pastă de tomate, 1 cană suc de roşii,…
(conțin 25 g glucide) Ingrediente: 360 g vinete, 120 g carne, 20 g ceapă, 15 ml ulei, 100 g roşii, sare. Vinetele se curăță, se taie pe lungimea lor în…
Ingrediente: 6 ouă, 6 linguri zahăr pudră, 6 linguriţe făină, vanilie, 3/4 kg frişcă bătută Glazura: 1 1/2 linguri cacao, 1-2 linguri zahăr, 1 linguriță unt, 1/2 ceașcă lapte Zahărul…
Ingrediente: 1 kg prune, 100 g zahăr, 50 g unt Din 300 g făină se prepară un aluat cu praf de copt (vezi rețeta aici). Se întinde aluatul în tava…
Ingrediente: 300 g făină, 2 ouă, 90 g zahăr, 100 g unt sau margarină, 7-8 linguri lapte sau lapte amestecat cu apă, 1 praf de copt, sare. Se freacă grăsimea…
Ingrediente: 350 g spaghetti(paste), 400 g vinete, 400 g roșii, 100 ml bulion, 100 g parmezan, 3 căţei de usturoi, sare, piper, busuioc, ulei de măsline. Se curăţă vinetele, se…
Ingrediente: 200 g orez, 100 g unt, 2 linguri bulion de roșii, 100 ml apă, 1 ceapă, 500 ml supă(bulion de carne), caşcaval, sare, piper, pătrunjel. Se căleşte ceapa în…
(conţine 3 g glucide) Ingrediente: 100 g spanac, 15 g ceapă, 5 g unt (sau margarina), frunze de pătrunjel, sare, 300 ml bulion de carne, smântână. Spanacul se curăță, se…