Skip to content

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

  • Acasa
  • Blog
  • Rețete
  • Contact
  • Politica de confidențialitate
    • Prima pagină
    • Vegetariene
    • Pagină 2
Rețete Vegetariene

Varză cu tăiței 

Mihaela Vicol iulie 10, 2024 0 Comments

Ingrediente: 150 g făină, 2 ouă, 10 ml apă, 10 g sare, 5 g piper, 50 ml bulion, 30 g untură(ulei), 1 kg varză, 2 foi de dafin, mărar verde,…

Rețete Vegetariene

Fasole verde cu ouă și brânză de oi

Mihaela Vicol iulie 9, 2024 0 Comments

Ingrediente: 800 g fasole verde, 2 linguri untură(ulei) 2-3 ouă, 1 lingură făină, 1 ceașcă cu smântână, 4 linguri brânză de oi sau caşcaval ras, sare, piper, mărar sau pătrunjel,…

Rețete Supe Vegetariene

Supă de Legume cu Hribi

Mihaela Vicol iunie 19, 2024 0 Comments

Ingrediente: 3 l apă, 1 morcov, 1 pătrunjel, 3 cartofi, 1 conopidă mică, 1 mână de mazăre verde, 1 mână de fasole verde, 3-4 roşii, sparanghel, 200 g hribi, 1/2…

Rețete Vegetariene

Dovlecei umpluți

Mihaela Vicol iunie 18, 2024 0 Comments

Ingrediente: 6 dovlecei mijlocii, 1 felie de pâine, 2 cepe, 1 lingură de făină, 1 ou, 1 lingură de bulion sau 4 roşii, verdeață tocată, sare, piper, 2 linguri de…

Rețete Supe Vegetariene

Supă de vişine

Mihaela Vicol iunie 15, 2024 0 Comments

Ingrediente: 700 g vişine, 1 gălbenuş de ou, 2-3 linguri de smântână, sare, o crenguţă mică de cimbru, zahăr după gust, 2 l apă, 1 g dragoste. Vişinele spălate se…

Rețete Vegetariene

Frunze de viță de vie în saramură pentru sarmale

Mihaela Vicol iunie 15, 2024 0 Comments

Ingrediente: 20-25 frunze de viță de vie, 1 l apă, 40 g sare, 1 legătură de mărar, 1 g dragoste. Se culeg 20-25 de frunze de viță de vie foarte…

Rețete Vegetariene

Borş de hribi

Mihaela Vicol iunie 13, 2024 0 Comments

Ingrediente: 150 g hribi uscați, 400 g varză acră şi desărată, 1 ceapă tăiată mărunt, 2 linguri untdelemn, 1 lingură făină, 2 l apă, sare, verdeaţă, borş, 1 g dragoste…

Aperitive Rețete Vegetariene

Ciuperci umplute

Mihaela Vicol mai 9, 2024 0 Comments

Ingrediente: 1 kg ciuperci, 1 ceapă, 1 lingură de unt, 50 g cașcaval, 25 g unt proaspăt, 1 linguriţă de făină, 1 păhărel cu vin, 1 lingură de bulion, 2…

Paginație articole

1 2

« Pagina anterioară

Categorii

  • Aperitive
  • Blog
  • Bucatarie
  • Ciorbe
  • Diabetici
  • Dieta
  • Dieta Fără Gluten
  • Diverse
  • Dulceata
  • Mancare Sanatoasa
  • Patiserie
  • Prajituri
  • Rețete
  • Secrete
  • Sfaturi
  • Supe
  • Vegetariene

Rețete Noi

  • Rețetă Spaghetti puttanesca
  • Sufleu de Castane
  • Aluat pentru plăcintă
  • Aluat pripit pentru gogoși
  • Aluat pripit cu brânză pentru găluști

Topics

Aluat aluaturi ardei branza budinci cartofi ciocolata ciuperci creme delicioase de paste de post de primavara de vara dulce dulciuri fructe gustari gustoase hribi ieftine legume mancare mere nuci orez oua paste peste placinte rapide regim romanesti salate simple sirop sosuri spanac tarte tort torturi traditionale varza verdeturi zahar

You Missed

Rețete

Rețetă Spaghetti puttanesca

Prajituri Rețete

Sufleu de Castane

Patiserie Rețete

Aluat pentru plăcintă

Patiserie Rețete

Aluat pripit pentru gogoși

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Copyright © All rights reserved | Blogus de Themeansar.

  • Secrete
  • Sfaturi