tomato, soup, rosii

(conţine 8 g glucide)

Ingrediente:

  • 140 g roșii,
  • 10 g ceapă,
  • 1/2 ou,
  • 3 ml ulei,
  • 10 g smântână,
  • verdeață,
  • sare,
  • 300 ml bulion de carne.

Ceapa se curăță şi se pune la fiert în puțină apă împreună cu roşiile spălate şi tăiate bucăţi. După ce au fiert se trec prin sită.

Separat se pun la fiert 300 ml zeamă în care a fiert  bulionul de carne. Când acesta clocoteşte, se toarnă amestecul obținut mai înainte din roşii cu ceapă, se sărează după gust și se pune din nou la fiert.

Omleta se prepară separat din oul bătut bine la care se adaugă smântâna. Compoziţia se toarnă în uleiul încins (fără să fumege) şi se rumeneşte pe ambele părţi.

Când este gata se taie în fişii subtiri ca fideaua şi se adaugă la fiert în supa preparata. Se mai dă într-un singur clocot.

Se serveşte cu verdeața spălată şi tocată mărunt presărată pe deasupra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *