(Cantitate pentru 5 porţii)

Ingrediente:

  • 250 g ardei gras roșu,
  • 80 g brânză telemea de oaie,
  • 80 g brânză de vaci,
  • 100 g măsline,
  • 100 g unt,
  • 2 g piper

Ardeii se curăță de seminţe. Măslinele se curăță de sâmburi și se toacă mărunt.

Brânza de vaci și brânza telemea se trec printr-o sită și se fac pastă.

Pasta de brânză și untul se omogenizează, se adaugă măslinele și piperul, apoi se amestecă. Ardeii se umplu cu pasta de brânză, se așază într-o tavă și se introduc în frigider, unde se ţin 1-2 ore.

Se taie apoi în felii subțiri și se așază pe platou.

Preparatul se servește rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *