mac and cheese, macaroane, branza

Ingrediente:

  • 400 g macaroane(paste),
  • 350 g brânză de vacă telemea,
  • 100 ml lapte sau iaurt
  • 4 ouă,
  • 100 g zahăr,
  • 2 pliculețe zahăr vanilat,
  • 50 g unt,
  • coajă rasă de lămâie,
  • sare.

Se pun pastele în apă cu un pic de sare și se fierb cu 2 minute mai puțin decât recomandă instrucțiunile de pe pachet.

Se bat ouăle împreună cu zahărul și pliculețele de zahăr vanilat, apoi se adaugă laptele, coaja de lămâie și telemeaua rasă, amestecându-se ușor.

Se împreună bine această compoziție cu pastele fierte și scurse de apă.

Se toarnă toată compoziția în tava unsă cu unt și se dă la cuptor pentru 20-30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *