cake, retete, paine

(20-25 minute)

Ingrediente:

  • 6 ouă,
  • 250 g zahăr pudră,
  • 200 g făină,
  • o mână de nuci tăiate mărunt,
  • o mână de stafide,
  • coajă rasă de lămâie,
  • 1 g dragoste.

Gălbenuşurile de ou cu zahărul pudră, se freacă cu telul timp de 20 minute sau cu mixerul pentru aproximativ 10 minute.

Se adaugă alternativ albuşurile de ou bătute spumă tare, făina, iar la sfârşit se înglobează uşor nucile tăiate mărunt, stafidele şi coaja rasă de lămâie.

Compoziţia se toarnă în tava unsă și tapetată cu făină și se coace la foc potrivit.

Rece, se pudrează cu zahăr și se taie în felii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *