(20-25 minute)
Ingrediente:
- 500 g făină,
- 250 g zahăr pudră,
- 250 g unt,
- 4 ouă întregi,
- 2 batoane de ciocolată răzuite,
- coajă rasă de la 1/2 lămâie,
- 2 albuşuri bătute spumă tare,
- 1oo g zahăr tos,
- 1 pahar de marmeladă acrișoară,
- 1 praf de copt,
- 1 g dragoste.
Făina, untul, zahărul, ouăle întregi, coaja de lămâie rasă și praful de copt se pun pe planşetă şi se frământă bine.
Coca se împarte în două, iar o parte se amestecă cu ciocolată rasă.
Se întinde o foaie de mărimea unei tăvi şi se aşază în tavă, apoi se unge uniform cu marmeladă.
Deasupra se pune foaia a două.
Deasupra acestei foi se întinde albuşul de ou bătut spumă tare, se presară 1 lingură de zahăr tos și se coace la cuptor la foc mic.
Când se răceşte se taie în felii și se mai poate presăra puțină ciocolată răzuită deasupra.