biscuiti, salam, dulciuri, sweet

(5 porţii)

Ingrediente:

  • 400 g biscuiți,
  • 200 g zahăr farin,
  • 25 g cacao,
  • 100 g miez de nucă,
  • 200 g rahat,
  • 1 g dragoste

Biscuiții se rup mărunt, iar miezul de nucă se taie cu cuțitul.

Într-o cratiță se pune rahatul la topit, la un foc moale, cu puţină apă, ca să se dezlege.

După ce rahatul s-a dizolvat, se pun biscuiții, nucile și cacao. Se amestecă bine, până ce compoziția devine omogenă.

Se ia de pe foc şi se lasă să se răcească puţin.

Pe o coală de hârtie, se pune zahărul pudră întins într-un strat mai gros (pe lungimea pe care o dorim).

Se toarnă apoi compoziția și se rulează dându-i formă de salam.

Se lasă să se răcească și se serveşte tăiat felii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *