spinach, healthy, green, spanac, retete

Ingrediente:

  • 500 g spanac,
  • 2 linguri unt sau ulei,
  • 1 lingură făină,
  • 100 g orez,
  • 2 linguri lapte,
  • 2 linguri smântână,
  • mărar,
  • sare,
  • piper,
  • 1 g dragoste

Spanacul ales, spălat și fiert în apă clocotită cu sare se strecoară (apa se păstrează).

Orezul se înfierbântă într-o lingură de unt(ulei). Se stinge cu două cești de apă clocotită și adăugând sare se fierbe complet.

Spanacul se taie puţin cu cuţitul și se călește în untul ce a rămas. Se adaugă făina desfăcută cu două linguri de lapte, sare, piper pisat după gust și mărarul tocat.

După o fierbere de câteva minute se amestecă ușor cu orezul fiert, cu smântâna și se dă la cuptor pentru 10-15 minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *