Skip to content

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

  • Acasa
  • Blog
  • Rețete
  • Contact
  • Politica de confidențialitate
    • Prima pagină
    • rapide
    • Pagină 4
Prajituri Rețete

Budincă de orez

Mihaela Vicol martie 27, 2024 0 Comments

Ingrediente: 220 g orez, 3/4 – 1 l lapte, 70 g unt, 80 g zahăr, 1 pliculeț zahăr vanilat, 2 ouă, 1 praf de sare, 50 g nuci sau alune…

Prajituri Rețete

Sos de zahăr ars

Mihaela Vicol martie 27, 2024 1 Comments

Ingrediente: 120 g zahăr, 200 ml apă, 200 ml frișcă sau lapte Se rumeneşte zahărul fără a se înnegri; se stinge cu apă, se fierbe câteva minute și se lasă…

Rețete

Pâine de albuş

Mihaela Vicol martie 26, 2024 0 Comments

Ingrediente: Pentru fiecare albuş câte: 20 g zahăr pudră, 20 g făină, 15 g nuci Se poate prepara din oricâte albuşuri, după dorinţă. Albuşurile se ţin la rece, apoi se…

Rețete

Păstrăv la tigaie

Mihaela Vicol martie 25, 2024 0 Comments

Ingrediente: 1 păstrăv de aprox 350 g, 2 linguri făină de grâu, 4 linguri mălai, ulei, piper, sare Se curăță păstrăvul de solzi, se spală sub un jet de apă…

Diabetici Dieta Rețete

Piure de urzici

Mihaela Vicol martie 24, 2024 0 Comments

(conține 18 g glucide) Ingrediente: 200 g urzici, 10 g unt (sau margarină), 100 ml lapte, 2 căței de usturoi, sare. Urzicile se aleg, se spală şi se pun la…

Rețete

Sos de Leurdă sau Pesto de Leurdă

Mihaela Vicol martie 22, 2024 0 Comments

Ingrediente: 250 grame frunze de leurdă, 100 grame sâmburi de nuci, 80 grame parmezan, 120 ml ulei de măsline, zeama de la 1/2 lămâie, sare, piper Se spală frunzele de…

Prajituri Rețete

Covrigei rotunzi pentru ceai

Mihaela Vicol martie 21, 2024 0 Comments

Ingrediente: 250 g făină, 50 g unt, 1 lingură smântână groasă, 35 g zahăr, 2 ouă, 1/2 lingură scorţişoară măcinată, 1/2 lingură esență de portocale Se lucrează din toate materialele…

Prajituri Rețete

Budincă de nuci

Mihaela Vicol martie 18, 2024 0 Comments

Ingrediente: 4 ouă, 4 linguri zahăr, 6 linguri făină, coajă rasă de lămâie, 1 pahar lapte, 250 g nuci, sirop, 20 ml ulei Zahărul, coaja rasă de lămâie și gălbenuşurile…

Prajituri Rețete

Chiftele de mere în sirop de vin

Mihaela Vicol martie 18, 2024 0 Comments

Ingrediente: 4 mere domneşti, 4 ouă, 4 linguri pesmet cernut, 2 linguri făină, coajă rasă de lămâie sau scorțișoară 50 g unt sau ulei Sosul: 500 ml vin alb, 1/2…

Prajituri Rețete

Macaroane cu brânză

Mihaela Vicol martie 7, 2024 0 Comments

Ingrediente: 400 g macaroane(paste), 350 g brânză de vacă telemea, 100 ml lapte sau iaurt 4 ouă, 100 g zahăr, 2 pliculețe zahăr vanilat, 50 g unt, coajă rasă de…

Paginație articole

1 … 3 4 5 … 11

« Pagina anterioară — Pagina următoare »

Categorii

  • Aperitive
  • Blog
  • Bucatarie
  • Ciorbe
  • Diabetici
  • Dieta
  • Dieta Fără Gluten
  • Diverse
  • Dulceata
  • Mancare Sanatoasa
  • Patiserie
  • Prajituri
  • Rețete
  • Secrete
  • Sfaturi
  • Supe
  • Vegetariene

Rețete Noi

  • Foi pe fundul tăvii
  • Rețetă Spaghetti puttanesca
  • Sufleu de Castane
  • Aluat pentru plăcintă
  • Aluat pripit pentru gogoși

Topics

Aluat aluaturi ardei branza budinci cartofi ciocolata ciuperci creme delicioase de paste de post de primavara de vara dulce dulciuri fructe gustari gustoase hribi ieftine legume mancare mere nuci orez oua paste peste placinte rapide regim romanesti salate simple sirop sosuri spanac tarte tort torturi traditionale varza verdeturi zahar

You Missed

Prajituri Rețete

Foi pe fundul tăvii

Rețete

Rețetă Spaghetti puttanesca

Prajituri Rețete

Sufleu de Castane

Patiserie Rețete

Aluat pentru plăcintă

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Copyright © All rights reserved | Blogus de Themeansar.

  • Secrete
  • Sfaturi