Păstrăv la tigaie
Ingrediente: 1 păstrăv de aprox 350 g, 2 linguri făină de grâu, 4 linguri mălai, ulei, piper, sare Se curăță păstrăvul de solzi, se spală sub un jet de apă…
Ingrediente: 1 păstrăv de aprox 350 g, 2 linguri făină de grâu, 4 linguri mălai, ulei, piper, sare Se curăță păstrăvul de solzi, se spală sub un jet de apă…
(conține 18 g glucide) Ingrediente: 200 g urzici, 10 g unt (sau margarină), 100 ml lapte, 2 căței de usturoi, sare. Urzicile se aleg, se spală şi se pun la…
Ingrediente: 250 grame frunze de leurdă, 100 grame sâmburi de nuci, 80 grame parmezan, 120 ml ulei de măsline, zeama de la 1/2 lămâie, sare, piper Se spală frunzele de…
Ingrediente: 250 g făină, 50 g unt, 1 lingură smântână groasă, 35 g zahăr, 2 ouă, 1/2 lingură scorţişoară măcinată, 1/2 lingură esență de portocale Se lucrează din toate materialele…
Ingrediente: 4 ouă, 4 linguri zahăr, 6 linguri făină, coajă rasă de lămâie, 1 pahar lapte, 250 g nuci, sirop, 20 ml ulei Zahărul, coaja rasă de lămâie și gălbenuşurile…
Ingrediente: 4 mere domneşti, 4 ouă, 4 linguri pesmet cernut, 2 linguri făină, coajă rasă de lămâie sau scorțișoară 50 g unt sau ulei Sosul: 500 ml vin alb, 1/2…
Ingrediente: 400 g macaroane(paste), 350 g brânză de vacă telemea, 100 ml lapte sau iaurt 4 ouă, 100 g zahăr, 2 pliculețe zahăr vanilat, 50 g unt, coajă rasă de…
Ingrediente: 200 g zahăr, 200 ml lapte, 150 g unt, 50 g făină Laptele, făina şi 100 g de zahăr se fierb împreună, amestecându-se bine până ce se îngroaşă ca…
Ingrediente: 750 g agrișe necoapte 185 g zahăr, 1/2 pahar vin, coajă de lămâie, 60 g unt, 5 gălbenușuri, 60 g zahăr, 150 g nuci, 60 g pesmet, 6 albuşuri…
Ingrediente: 1,3 kg spanac, 100 g unt, 50 ml ulei, 80 g făină, 500 ml lapte, 80 g pesmet, 2 ouă, 100 g cașcaval, sare, piper Spanacul se curăță, se…