Ingrediente:
- 2 ceşți ciuperci tăiate,
- 8 ceşți frunze de spanac,
- 1-2 ardei roşu sau verde,
- 1/2 ceaşcă praz sau ceapă roşie,
- 2 ouă fierte tari feliate,
- 1/2 ceaşcă jumătăţi de nuci,
- 180 g brânză feta tăiată cubuleţe sau cremă de brânză Gouda,
- măsline kalamata,
- busuioc sau coriandru
Sos vinegretă:
- ulei de măsline extravirgin,
- oţet
Amestecă spanacul, ciupercile, ardeii feliați, prazul, ouăle, nucile şi brânza feta într-un vas mare.
Adaugă sosul de salată şi amestecă bine.
Dacă nu o consumi imediat, poţi pune salata în două cutii alimentare închise ermetic şi o poţi ţine la frigider.
Sosul trebuie adăugat chiar înainte de servire!