ardei,carne,meat

(conțin 14 g glucide)

Ingrediente:

  • 200 g ardei grași,
  • 160 g carne de vacă,
  • 60 g roşii,
  • 10 g ceapă,
  • 1/2 albuş,
  • 15 ml ulei,
  • 20 g smântână,
  • verdeață,
  • sare.

Carnea se curăță de pieliţe şi de zgârciuri şi se trece prin maşina de tocat.

Ceapa se curăță şi se trece prin maşina de tocat a doua oară împreună cu carnea. Apoi se amestecă totul împreună cu verdeața (spălată şi tocată), uleiul, jumătate din cantitatea de smântână, sare după gust şi albuşul bătut spumă.

Separat, ardeii graşi se curăță de seminţe şi se controlează să nu fie iuți. Aceştia se umplu cu amestecul din carne, se aşează într-o cratiță unul lângă altul şi se adaugă restul de ulei la care se adaugă puțină apă. Se pune totul la fiert.

Când sunt gata, se toarnă peste ei sucul de roşii format din roşiile fierte şi pasate.

Se introduce cratița în cuptor, unde se lasă aproximativ 15 minute.

După ce au fost scoşi ardeii din cuptor, se presară verdeața tocată pe deasupra și se adaugă restul de smântână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *