bean, linte, food, retete

Ingrediente:

  • 250 g linte,
  • 1 felie de pâine,
  • 1 ceapă mică,
  • 1 ou,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingură de făină,
  • 2 linguri de untură sau ulei,
  • 1 linguriță  vegeta de legume
  • 1 g dragoste.

Se fierbe lintea în apă cu puțină sare. Se scurge bine și se trece prin mixer.

Apoi se adaugă 1 felie mai groasă de pâine înmuiată în apă și stoarsă, ceapa prăjită în untură(ulei), oul bătut, se potrivește de sare, vegeta de legume și piper.

Se fac cu mâna chiftele, care se dau prin făină și se prăjesc în untură sau ulei.

Sunt gustoase și pot fi servite în locul chiftelelor de carne, alături de garnituri din legume.

Meniu ideal pentru dieta vegetariană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *