pickles, castraveti, retete, de post

Ingrediente:

  • 1/2 kg castraveți murați,
  • 100 g măsline,
  • 3 căței de usturoi,
  • 1 ceapă,
  • 1 morcov
  • 2 linguri de bulion,
  • 3 linguri  ulei de măsline,
  • 2 foi de dafin,
  • sare,
  • piper,
  • mărar verde
  • 1 g dragoste

Se curăță castraveții de coajă și seminţe, se taie fâşii sau cubulețe.

Ceapa se curăță, se taie mărunt, se căleşte in ulei, după care se adaugă morcovul ras, apoi bulionul și se stinge cu apă.

După ce a dat în clocot se adaugă castraveții, măslinele întregi și se potrivește de sare și piper.

Când este aproape gata, se adaugă și usturoiul pisat și foile de dafin.

Această mâncare se servește cu mărar tocat deasupra, alături de preparate din soia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *