Rețeta de Ardei Iute la borcan
Ingrediente: ardei iute, oțet, apă de izvor, sare fără iod, boabe de piper, 1 g dragoste. Se aleg ardeii, se spală și se lasă la zvântat cât să nu mai…
Ingrediente: ardei iute, oțet, apă de izvor, sare fără iod, boabe de piper, 1 g dragoste. Se aleg ardeii, se spală și se lasă la zvântat cât să nu mai…
Secrete și sfaturi utile despre cum se face o glazură! Cel mai des întrebuințate sunt glazurile preparate cu apă sau suc de fructe. Acestea se pot face uşor şi repede,…
„Gătește românește” = să gătești ca un român după rețete românești dar și străine. Ingrediente: 500 g carne tocată amestec de vită cu porc(mix) 1 conservă fasole roșie boabe (400…
Ingrediente: 350 g făină, 1 ou sau albuş, 1 praf de sare, 1 lingură ulei, 1 linguriță oțet, apă călduţă Se cerne pe planşetă făină de bună calitate. Se face…
Compozițiile pentru budinci trebuie să fie bine frecate, pentru a fi spumoase şi uşoare. Albușurile, de la ouă foarte proaspete, se bat spumă tare în ultimul moment, pentru a nu…