Skip to content

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

  • Acasa
  • Blog
  • Rețete
  • Contact
  • Politica de confidențialitate
    • Prima pagină
    • Rețete
    • Patiserie
    • Pagină 2
Patiserie Rețete

Gogoșele Caroline

Mihaela Vicol februarie 7, 2024 0 Comments

Ingrediente: (Cantitate pentru 10 porții) Aluatul: 250 ml apă 100 ml ulei(unt) 125 g făină 4 ouă 5 g sare Sosul alb: 250 ml lapte 30 g unt 40 g…

Patiserie Rețete

Aluat fraged fără zahăr

Mihaela Vicol ianuarie 31, 2024 0 Comments

Ingrediente: 250 g făină, 125 g unt, 1 dl apă (6 linguri), 1 lingură smântână groasă, 1 praf de sare Se cerne făina şi se taie untul în bucăţele mici,…

Patiserie Rețete

Strudel cu brânză de vaci

Mihaela Vicol ianuarie 30, 2024 0 Comments

Ingrediente: Aluat de ștrudel (vezi rețeta ), 20 g unt, pesmet Umplutura: 750 g brânză, 50 g margarină sau unt, 100 g zahăr, 1-2 ouă, 1 lingură rasă făină, 50…

Blog Patiserie Rețete

Aluat franţuzesc – Foitaj

Mihaela Vicol ianuarie 27, 2024 2 Comments

„Foitaj„, „foetaj” sau „foietaj„? Dexul ne spune că „foitaj” e forma corectă. Ce este foitajul: un aluat obținut din făină de grâu și unt, în cantități egale, la care se…

Patiserie Rețete

Înghețată de ciocolată

Mihaela Vicol ianuarie 24, 2024 0 Comments

Ingrediente: 140 g ciocolată rasă, 140 g zahăr, vanilie, 7 dl frişcă, 6 gălbenuşuri Se amestecă zahărul, ciocolata rasă, vanilia, frişca şi gălbenuşurile. Se pun la foc în baia de…

Patiserie Rețete

Tartă cu brânză de vaci

Mihaela Vicol ianuarie 24, 2024 0 Comments

Ingrediente: Aluat fraged (vezi rețeta) 70 g zahăr, 2 ouă, 350 ml lapte, 30 g stafide, 250 g brânză, 40 g făină, 30 g unt, sare, coajă rasă de la…

Patiserie Rețete

Aluat foarte fraged pentru tarte

Mihaela Vicol ianuarie 24, 2024 2 Comments

Ingrediente: 250 g făină, 160 g unt proaspăt, 60 g zahăr, foarte puțină sare, 1-2 gălbenuşuri, coajă rasă de la 1 lămâie, puțină scorţişoară, vanilie, 3 linguri apă Se cerne…

Patiserie Rețete Secrete Sfaturi

Aluat de ștrudel

Mihaela Vicol ianuarie 19, 2024 2 Comments

Ingrediente: 350 g făină, 1 ou sau albuş, 1 praf de sare, 1 lingură ulei, 1 linguriță oțet, apă călduţă Se cerne pe planşetă făină de bună calitate. Se face…

Patiserie Rețete

Cornulețe umplute

Mihaela Vicol ianuarie 19, 2024 0 Comments

Ingrediente: Aluat cu drojdie lucrat la rece (vezi rețeta „Aluat cu drojdie ” ) Pentru umplutură: dulcețuri, ciocolată, marmelade, brânzeturi etc. Se taie aluatul tot în pătrate care se răsucesc…

Patiserie Rețete

Aluat cu drojdie lucrat la rece

Mihaela Vicol ianuarie 19, 2024 1 Comments

Ingrediente: 500 g făină, 50 g zahăr, 1 praf de sare, 1 linguriţă zahăr vanilat, 50 g margarină sau unt, 1 ou, 8 linguri de lapte, 40 g drojdie Se…

Paginație articole

1 2 3

« Pagina anterioară — Pagina următoare »

Categorii

  • Aperitive
  • Blog
  • Bucatarie
  • Ciorbe
  • Diabetici
  • Dieta
  • Dieta Fără Gluten
  • Diverse
  • Dulceata
  • Mancare Sanatoasa
  • Patiserie
  • Prajituri
  • Rețete
  • Secrete
  • Sfaturi
  • Supe
  • Vegetariene

Rețete Noi

  • Rețetă Spaghetti puttanesca
  • Sufleu de Castane
  • Aluat pentru plăcintă
  • Aluat pripit pentru gogoși
  • Aluat pripit cu brânză pentru găluști

Topics

Aluat aluaturi ardei branza budinci cartofi ciocolata ciuperci creme delicioase de paste de post de primavara de vara dulce dulciuri fructe gustari gustoase hribi ieftine legume mancare mere nuci orez oua paste peste placinte rapide regim romanesti salate simple sirop sosuri spanac tarte tort torturi traditionale varza verdeturi zahar

You Missed

Rețete

Rețetă Spaghetti puttanesca

Prajituri Rețete

Sufleu de Castane

Patiserie Rețete

Aluat pentru plăcintă

Patiserie Rețete

Aluat pripit pentru gogoși

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Copyright © All rights reserved | Blogus de Themeansar.

  • Secrete
  • Sfaturi