Skip to content

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

  • Acasa
  • Blog
  • Rețete
  • Contact
  • Politica de confidențialitate
    • Prima pagină
    • Rețete
    • Prajituri
    • Pagină 3
Prajituri Rețete

Macaroane cu brânză

Mihaela Vicol martie 7, 2024 0 Comments

Ingrediente: 400 g macaroane(paste), 350 g brânză de vacă telemea, 100 ml lapte sau iaurt 4 ouă, 100 g zahăr, 2 pliculețe zahăr vanilat, 50 g unt, coajă rasă de…

Prajituri Rețete

Cremă de zahăr ars pentru torturi

Mihaela Vicol martie 5, 2024 0 Comments

Ingrediente: 200 g zahăr, 200 ml lapte, 150 g unt, 50 g făină Laptele, făina şi 100 g de zahăr se fierb împreună, amestecându-se bine până ce se îngroaşă ca…

Prajituri Rețete

Tort de agrişe

Mihaela Vicol martie 4, 2024 0 Comments

Ingrediente: 750 g agrișe necoapte 185 g zahăr, 1/2 pahar vin, coajă de lămâie, 60 g unt, 5 gălbenușuri, 60 g zahăr, 150 g nuci, 60 g pesmet, 6 albuşuri…

Prajituri Rețete

Chec cu Stafide

Mihaela Vicol februarie 28, 2024 0 Comments

Ingrediente: 500 g făină, 1 praf de copt, 125 g unt sau margarină, 150 g zahăr, 1 praf de sare, 1/4 l lapte sau jumătate lapte- jumătate apă, 3 ouă,…

Prajituri Rețete

Glazură de ciocolată pentru tort

Mihaela Vicol februarie 23, 2024 0 Comments

Ingrediente: 80 g ciocolată, 150 g zahăr, 2-3 linguri lapte sau apă, unt cât o nucă Se topeşte zahărul în laptele fierbinte sau în apă, se adaugă ciocolata rasă sau…

Prajituri Rețete

Coajă de portocale zaharată – lisă de portocale

Mihaela Vicol februarie 22, 2024 1 Comments

Ingrediente: zahăr coji de portocale Coji groase de la portocale bine coapte se taie în felii şi se țin timp de câteva zile în apă rece schimbată zilnic, pentru a…

Prajituri Rețete

Fursecuri cu portocale (coajă zaharată)

Mihaela Vicol februarie 22, 2024 0 Comments

Ingrediente: 125 g făină, 125 g zahăr pudră, 2 ouă mici, 125 g coji de portocală, 1 vârf de cuțit praf de copt Se cerne făina şi zahărul. Se freacă…

Prajituri Rețete

Eclere

Mihaela Vicol februarie 20, 2024 0 Comments

Ingrediente: Coji de eclere: 5 ouă, 100 g unt, 150 g făină, 125 ml lapte, 125 ml apă, sare Se pun la fiert apa, laptele, sarea și untul tăiat în…

Prajituri Rețete

Cheescake delicios

Mihaela Vicol februarie 18, 2024 0 Comments

Ingrediente: Blatul: 250 g biscuiți, 125 g unt Se pun biscuiții într-un mixer și se mărunțesc bine, se adaugă untul topit și se amestecă până se obține o compoziție omogenă,…

Prajituri Rețete

Cozonaci obișnuiți

Mihaela Vicol februarie 17, 2024 1 Comments

Ingrediente: 1 kg făină, 50 g drojdie, 7 gălbenușuri, 2 albușuri, 300 g zahăr, 250 g unt, 1 lingură rom, 1 linguriţă rasă sare, 1/2 l lapte (cât cuprinde făina)…

Paginație articole

1 2 3 4 … 8

« Pagina anterioară — Pagina următoare »

Categorii

  • Aperitive
  • Blog
  • Bucatarie
  • Ciorbe
  • Diabetici
  • Dieta
  • Dieta Fără Gluten
  • Diverse
  • Dulceata
  • Mancare Sanatoasa
  • Patiserie
  • Prajituri
  • Rețete
  • Secrete
  • Sfaturi
  • Supe
  • Vegetariene

Rețete Noi

  • Rețetă Spaghetti puttanesca
  • Sufleu de Castane
  • Aluat pentru plăcintă
  • Aluat pripit pentru gogoși
  • Aluat pripit cu brânză pentru găluști

Topics

Aluat aluaturi ardei branza budinci cartofi ciocolata ciuperci creme delicioase de paste de post de primavara de vara dulce dulciuri fructe gustari gustoase hribi ieftine legume mancare mere nuci orez oua paste peste placinte rapide regim romanesti salate simple sirop sosuri spanac tarte tort torturi traditionale varza verdeturi zahar

You Missed

Rețete

Rețetă Spaghetti puttanesca

Prajituri Rețete

Sufleu de Castane

Patiserie Rețete

Aluat pentru plăcintă

Patiserie Rețete

Aluat pripit pentru gogoși

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Copyright © All rights reserved | Blogus de Themeansar.

  • Secrete
  • Sfaturi