cheescake

Ingrediente:

Blatul:
  • 250 g biscuiți,
  • 125 g unt

Se pun biscuiții într-un mixer și se mărunțesc bine, se adaugă untul topit și se amestecă până se obține o compoziție omogenă, după care se întinde uniform într-o tavă detașabilă rotundă cu diametrul de 26 cm.

Crema:
  • 3 ouă,
  • 200 g zahăr,
  • 350 g cremă de brânză(philadelphia),
  • 2 lingurițe zeamă de lămâie

Se amestecă zahărul cu ouăle într-un bol cu mixerul până se face cremă, după care se adaugă crema de brânză puțin câte puțin și apoi sucul de lămâie.

Se întinde crema deasupra blatului de biscuiți și se bagă în cuptor la 180 grade pentru 30-40 minute.

După ce se scoate din cuptor, se poate pune deasupra, la alegere, zahăr pudră, glazură sau dulceață de fructe îngroșată cu gelatină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *