Salată cu spanac și ciuperci

Ingrediente:

  • 2 ceşți ciuperci tăiate,
  • 8 ceşți frunze de spanac,
  • 1-2 ardei roşu sau verde,
  • 1/2 ceaşcă praz sau ceapă roşie,
  • 2 ouă fierte tari feliate,
  • 1/2 ceaşcă jumătăţi de nuci,
  • 180 g brânză feta tăiată cubuleţe sau cremă de brânză Gouda,
  • măsline kalamata,
  • busuioc sau coriandru
Sos vinegretă:
  • ulei de măsline extravirgin,
  • oţet

Amestecă spanacul, ciupercile, ardeii feliați, prazul, ouăle, nucile şi brânza feta într-un vas mare.

Adaugă sosul de salată şi amestecă bine.

Dacă nu o consumi imediat, poţi pune salata în două cutii alimentare închise ermetic şi o poţi ţine la frigider.

Sosul trebuie adăugat chiar înainte de servire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *