Skip to content

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

  • Acasa
  • Blog
  • Rețete
  • Contact
  • Politica de confidențialitate
    • Prima pagină
    • aluaturi
Rețete

Tăiței de casă

Mihaela Vicol martie 17, 2024 0 Comments

Pentru 1 kg de tăiței Ingrediente: 750 g făină, 7 ouă, 30 g sare, 125 ml apă Făina se așază pe o planşetă. La mijlocul în care s-a format o…

Patiserie Rețete

Mucenici Oltenești

Mihaela Vicol martie 8, 2024 2 Comments

Ingrediente: 600 g făină 8 g drojdie uscată(1 pliculeț) 80 ml ulei 100 g zahăr 2 ouă 250 ml lapte sau apă 1 vârf cuțit sare esență sau coaja rasă…

Patiserie Rețete

Plăcintă  fragedă cu brânză

Mihaela Vicol martie 3, 2024 0 Comments

Ingrediente: 200 g făină, 200 g zahăr, 200 g unt, 1 gălbenuș, 1 ou Umplutura: 300 g brânză de vaci, 2 ouă, 2 linguri zahăr, vanilie, 1 linguriţă făină Acest…

Prajituri Rețete

Cozonaci obișnuiți

Mihaela Vicol februarie 17, 2024 1 Comments

Ingrediente: 1 kg făină, 50 g drojdie, 7 gălbenușuri, 2 albușuri, 300 g zahăr, 250 g unt, 1 lingură rom, 1 linguriţă rasă sare, 1/2 l lapte (cât cuprinde făina)…

Patiserie Rețete

Cornulețe fragede

Mihaela Vicol februarie 14, 2024 0 Comments

Ingrediente: 300 g făină, 200 g unt, 2 gălbenuşuri, 3 bucăţele de zahăr pisat, 1 pahar smântână, nutella, marmeladă, nuci pisate Se freacă untul până se face spumă. Se adaugă…

Patiserie Rețete

Mere în cocă de clătite

Mihaela Vicol februarie 13, 2024 0 Comments

(Cantitate pentru 1o clătite) Ingrediente: 250 g făină, 400 ml lapte, 2 ouă, 50 ml ulei, 20 g zahăr, 5 g zahăr vanilat, 3 g sare, 2-3 mere Se formează…

Patiserie Rețete

Gogoșele Caroline

Mihaela Vicol februarie 7, 2024 0 Comments

Ingrediente: (Cantitate pentru 10 porții) Aluatul: 250 ml apă 100 ml ulei(unt) 125 g făină 4 ouă 5 g sare Sosul alb: 250 ml lapte 30 g unt 40 g…

Prajituri Rețete

Plăcintă cu mere cu grilaj

Mihaela Vicol ianuarie 31, 2024 0 Comments

Ingrediente: Aluatul cu praf de copt din 400 g făină (vezi reţeta aici) Umplutura: 1 kg mere, 80 g unt sau margarină, 80 g zahăr, 1 lingură rom, coajă rasă…

Patiserie Rețete

Aluat fraged fără zahăr

Mihaela Vicol ianuarie 31, 2024 0 Comments

Ingrediente: 250 g făină, 125 g unt, 1 dl apă (6 linguri), 1 lingură smântână groasă, 1 praf de sare Se cerne făina şi se taie untul în bucăţele mici,…

Patiserie Rețete

Strudel cu brânză de vaci

Mihaela Vicol ianuarie 30, 2024 0 Comments

Ingrediente: Aluat de ștrudel (vezi rețeta ), 20 g unt, pesmet Umplutura: 750 g brânză, 50 g margarină sau unt, 100 g zahăr, 1-2 ouă, 1 lingură rasă făină, 50…

Paginație articole

1 2 3

Pagina următoare »

Categorii

  • Aperitive
  • Blog
  • Bucatarie
  • Ciorbe
  • Diabetici
  • Dieta
  • Dieta Fără Gluten
  • Diverse
  • Dulceata
  • Mancare Sanatoasa
  • Patiserie
  • Prajituri
  • Rețete
  • Secrete
  • Sfaturi
  • Supe
  • Vegetariene

Rețete Noi

  • Rețetă Spaghetti puttanesca
  • Sufleu de Castane
  • Aluat pentru plăcintă
  • Aluat pripit pentru gogoși
  • Aluat pripit cu brânză pentru găluști

Topics

Aluat aluaturi ardei branza budinci cartofi ciocolata ciuperci creme delicioase de paste de post de primavara de vara dulce dulciuri fructe gustari gustoase hribi ieftine legume mancare mere nuci orez oua paste peste placinte rapide regim romanesti salate simple sirop sosuri spanac tarte tort torturi traditionale varza verdeturi zahar

You Missed

Rețete

Rețetă Spaghetti puttanesca

Prajituri Rețete

Sufleu de Castane

Patiserie Rețete

Aluat pentru plăcintă

Patiserie Rețete

Aluat pripit pentru gogoși

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Copyright © All rights reserved | Blogus de Themeansar.

  • Secrete
  • Sfaturi