Skip to content

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

  • Acasa
  • Blog
  • Rețete
  • Contact
  • Politica de confidențialitate
    • Prima pagină
    • ieftine
Rețete Vegetariene

Dovlecei umpluți

Mihaela Vicol iunie 18, 2024 0 Comments

Ingrediente: 6 dovlecei mijlocii, 1 felie de pâine, 2 cepe, 1 lingură de făină, 1 ou, 1 lingură de bulion sau 4 roşii, verdeață tocată, sare, piper, 2 linguri de…

Rețete

Mâncare de castraveți murați cu măsline

Mihaela Vicol aprilie 19, 2024 0 Comments

Ingrediente: 1/2 kg castraveți murați, 100 g măsline, 3 căței de usturoi, 1 ceapă, 1 morcov 2 linguri de bulion, 3 linguri ulei de măsline, 2 foi de dafin, sare,…

Prajituri Rețete

Salam de biscuiți

Mihaela Vicol aprilie 9, 2024 0 Comments

(5 porţii) Ingrediente: 400 g biscuiți, 200 g zahăr farin, 25 g cacao, 100 g miez de nucă, 200 g rahat, 1 g dragoste Biscuiții se rup mărunt, iar miezul…

Prajituri Rețete

Covrigei rotunzi pentru ceai

Mihaela Vicol martie 21, 2024 0 Comments

Ingrediente: 250 g făină, 50 g unt, 1 lingură smântână groasă, 35 g zahăr, 2 ouă, 1/2 lingură scorţişoară măcinată, 1/2 lingură esență de portocale Se lucrează din toate materialele…

Diabetici Dieta Rețete

Salată de păpădie

Mihaela Vicol martie 19, 2024 0 Comments

(conține 2 g glucide) Ingrediente: 100 g frunze de păpădie, 10 ml ulei, oțet, sare. Păpădia se alege; se folosesc numai frunzele tinere şi fragede care se pun o jumătate…

Prajituri Rețete

Macaroane cu brânză

Mihaela Vicol martie 7, 2024 0 Comments

Ingrediente: 400 g macaroane(paste), 350 g brânză de vacă telemea, 100 ml lapte sau iaurt 4 ouă, 100 g zahăr, 2 pliculețe zahăr vanilat, 50 g unt, coajă rasă de…

Prajituri Rețete

Chec cu Stafide

Mihaela Vicol februarie 28, 2024 0 Comments

Ingrediente: 500 g făină, 1 praf de copt, 125 g unt sau margarină, 150 g zahăr, 1 praf de sare, 1/4 l lapte sau jumătate lapte- jumătate apă, 3 ouă,…

Rețete

Mămăliguță cu smântână

Mihaela Vicol februarie 24, 2024 1 Comments

Ingrediente: 800 g mălai superior, 30 g sare, 2,5 l apă Într-un vas larg se pune apa, sarea și se dă la foc. Ca să nu se formeze cocoloașe se…

Prajituri Rețete

Coajă de portocale zaharată – lisă de portocale

Mihaela Vicol februarie 22, 2024 1 Comments

Ingrediente: zahăr coji de portocale Coji groase de la portocale bine coapte se taie în felii şi se țin timp de câteva zile în apă rece schimbată zilnic, pentru a…

Prajituri Rețete

Fursecuri cu portocale (coajă zaharată)

Mihaela Vicol februarie 22, 2024 0 Comments

Ingrediente: 125 g făină, 125 g zahăr pudră, 2 ouă mici, 125 g coji de portocală, 1 vârf de cuțit praf de copt Se cerne făina şi zahărul. Se freacă…

Paginație articole

1 2 … 6

Pagina următoare »

Categorii

  • Aperitive
  • Blog
  • Bucatarie
  • Ciorbe
  • Diabetici
  • Dieta
  • Dieta Fără Gluten
  • Diverse
  • Dulceata
  • Mancare Sanatoasa
  • Patiserie
  • Prajituri
  • Rețete
  • Secrete
  • Sfaturi
  • Supe
  • Vegetariene

Rețete Noi

  • Rețetă Spaghetti puttanesca
  • Sufleu de Castane
  • Aluat pentru plăcintă
  • Aluat pripit pentru gogoși
  • Aluat pripit cu brânză pentru găluști

Topics

Aluat aluaturi ardei branza budinci cartofi ciocolata ciuperci creme delicioase de paste de post de primavara de vara dulce dulciuri fructe gustari gustoase hribi ieftine legume mancare mere nuci orez oua paste peste placinte rapide regim romanesti salate simple sirop sosuri spanac tarte tort torturi traditionale varza verdeturi zahar

You Missed

Rețete

Rețetă Spaghetti puttanesca

Prajituri Rețete

Sufleu de Castane

Patiserie Rețete

Aluat pentru plăcintă

Patiserie Rețete

Aluat pripit pentru gogoși

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Copyright © All rights reserved | Blogus de Themeansar.

  • Secrete
  • Sfaturi