Skip to content

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

  • Acasa
  • Blog
  • Rețete
  • Contact
  • Politica de confidențialitate
    • Prima pagină
    • Rețete
    • Patiserie
Patiserie Rețete

Aluat pentru plăcintă

Mihaela Vicol octombrie 26, 2024 0 Comments

(15 porţii) Ingrediente: 300 g făină, 250 g unt, 5 g sare, 1 ou, 250 g smântână, 1 g dragoste. Se amestecă untul (margarina) cu smântâna, se încorporează făina şi…

Patiserie Rețete

Aluat pripit pentru gogoși

Mihaela Vicol octombrie 25, 2024 0 Comments

(20 de porţii) Ingrediente: 100 g unt, 100 g zahăr, 200 g făină, 4 ouă, 200 ml lapte, 500 ml ulei pentru prăjit, 1 g dragoste. Laptele, în care s-a…

Patiserie Rețete

Plăcintă cu dovleac

Mihaela Vicol octombrie 23, 2024 0 Comments

Ingrediente: 500 g făină albă, 2,500 kg dovleac, 225 g zahăr tos , 50 g zahăr farin, 150 g untură, 50 g unt, 100 ml ulei, 2 ouă, 5 g…

Patiserie Rețete

Gogoși pripite

Mihaela Vicol septembrie 16, 2024 0 Comments

(30-35 minute) Ingrediente: 1 pahar de apă, 100 g unt (margarină), 2 pahare de făină, 4 ouă, puțină sare, 1 g dragoste. Într-o oală mai mică se pune apă. Când…

Patiserie Rețete

Tulnici , Kurtos (Kürtös kalács)

Mihaela Vicol septembrie 10, 2024 0 Comments

Ingrediente: 1 kg făină, 150 g unt, 50 gunt pentru uns, 1/2 l lapte, 6 gălbenuşuri de ou, drojdie, sare, 100 g nuci pisate(alune, fistic), 1 g dragoste. Drojdia se…

Patiserie Rețete

Corn cu ciocolată

Mihaela Vicol august 19, 2024 0 Comments

Ingrediente: Pentru aluat: 600 g făină, 1 ou, 80 g zahăr, 125 g smântână, 30 g drojdie, 150 g unt, sare, 1 linguriţă coajă rasă de lămâie, 1 gălbenuş, 1…

Patiserie Rețete

Mucenici Oltenești

Mihaela Vicol martie 8, 2024 2 Comments

Ingrediente: 600 g făină 8 g drojdie uscată(1 pliculeț) 80 ml ulei 100 g zahăr 2 ouă 250 ml lapte sau apă 1 vârf cuțit sare esență sau coaja rasă…

Patiserie Rețete

Plăcintă  fragedă cu brânză

Mihaela Vicol martie 3, 2024 0 Comments

Ingrediente: 200 g făină, 200 g zahăr, 200 g unt, 1 gălbenuș, 1 ou Umplutura: 300 g brânză de vaci, 2 ouă, 2 linguri zahăr, vanilie, 1 linguriţă făină Acest…

Patiserie Rețete

Cornulețe fragede

Mihaela Vicol februarie 14, 2024 0 Comments

Ingrediente: 300 g făină, 200 g unt, 2 gălbenuşuri, 3 bucăţele de zahăr pisat, 1 pahar smântână, nutella, marmeladă, nuci pisate Se freacă untul până se face spumă. Se adaugă…

Patiserie Rețete

Mere în cocă de clătite

Mihaela Vicol februarie 13, 2024 0 Comments

(Cantitate pentru 1o clătite) Ingrediente: 250 g făină, 400 ml lapte, 2 ouă, 50 ml ulei, 20 g zahăr, 5 g zahăr vanilat, 3 g sare, 2-3 mere Se formează…

Paginație articole

1 2 3

Pagina următoare »

Categorii

  • Aperitive
  • Blog
  • Bucatarie
  • Ciorbe
  • Diabetici
  • Dieta
  • Dieta Fără Gluten
  • Diverse
  • Dulceata
  • Mancare Sanatoasa
  • Patiserie
  • Prajituri
  • Rețete
  • Secrete
  • Sfaturi
  • Supe
  • Vegetariene

Rețete Noi

  • Rețetă Spaghetti puttanesca
  • Sufleu de Castane
  • Aluat pentru plăcintă
  • Aluat pripit pentru gogoși
  • Aluat pripit cu brânză pentru găluști

Topics

Aluat aluaturi ardei branza budinci cartofi ciocolata ciuperci creme delicioase de paste de post de primavara de vara dulce dulciuri fructe gustari gustoase hribi ieftine legume mancare mere nuci orez oua paste peste placinte rapide regim romanesti salate simple sirop sosuri spanac tarte tort torturi traditionale varza verdeturi zahar

You Missed

Rețete

Rețetă Spaghetti puttanesca

Prajituri Rețete

Sufleu de Castane

Patiserie Rețete

Aluat pentru plăcintă

Patiserie Rețete

Aluat pripit pentru gogoși

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Copyright © All rights reserved | Blogus de Themeansar.

  • Secrete
  • Sfaturi