Skip to content

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

  • Acasa
  • Blog
  • Rețete
  • Contact
  • Politica de confidențialitate
    • Prima pagină
    • dulciuri
    • Pagină 2
Prajituri Rețete

Coajă de portocale zaharată – lisă de portocale

Mihaela Vicol februarie 22, 2024 1 Comments

Ingrediente: zahăr coji de portocale Coji groase de la portocale bine coapte se taie în felii şi se țin timp de câteva zile în apă rece schimbată zilnic, pentru a…

Prajituri Rețete

Fursecuri cu portocale (coajă zaharată)

Mihaela Vicol februarie 22, 2024 0 Comments

Ingrediente: 125 g făină, 125 g zahăr pudră, 2 ouă mici, 125 g coji de portocală, 1 vârf de cuțit praf de copt Se cerne făina şi zahărul. Se freacă…

Prajituri Rețete

Eclere

Mihaela Vicol februarie 20, 2024 0 Comments

Ingrediente: Coji de eclere: 5 ouă, 100 g unt, 150 g făină, 125 ml lapte, 125 ml apă, sare Se pun la fiert apa, laptele, sarea și untul tăiat în…

Prajituri Rețete

Cheescake delicios

Mihaela Vicol februarie 18, 2024 0 Comments

Ingrediente: Blatul: 250 g biscuiți, 125 g unt Se pun biscuiții într-un mixer și se mărunțesc bine, se adaugă untul topit și se amestecă până se obține o compoziție omogenă,…

Prajituri Rețete

Cozonaci obișnuiți

Mihaela Vicol februarie 17, 2024 1 Comments

Ingrediente: 1 kg făină, 50 g drojdie, 7 gălbenușuri, 2 albușuri, 300 g zahăr, 250 g unt, 1 lingură rom, 1 linguriţă rasă sare, 1/2 l lapte (cât cuprinde făina)…

Patiserie Rețete

Cornulețe fragede

Mihaela Vicol februarie 14, 2024 0 Comments

Ingrediente: 300 g făină, 200 g unt, 2 gălbenuşuri, 3 bucăţele de zahăr pisat, 1 pahar smântână, nutella, marmeladă, nuci pisate Se freacă untul până se face spumă. Se adaugă…

Prajituri Rețete

Tort de ciocolată în foi

Mihaela Vicol februarie 14, 2024 0 Comments

Ingrediente: 140 g unt, 140 g zahăr, 140 g ciocolată menaj sau 70 g cacao, 4 gălbenuşuri, 4 albuşuri, 1 linguriţă cu vârf de pesmet Crema: 200 g unt, 200…

Patiserie Rețete

Mere în cocă de clătite

Mihaela Vicol februarie 13, 2024 0 Comments

(Cantitate pentru 1o clătite) Ingrediente: 250 g făină, 400 ml lapte, 2 ouă, 50 ml ulei, 20 g zahăr, 5 g zahăr vanilat, 3 g sare, 2-3 mere Se formează…

Prajituri Rețete

Cremă de zahăr caramel

Mihaela Vicol februarie 6, 2024 0 Comments

Ingrediente: (5 porții) 500 ml lapte 4 ouă 250 g zahăr 5 g zahăr vanilat Se caramelizează 100 g de zahăr, fără să se ardă. Forma se tapetează cu zahăr…

Prajituri Rețete

Clătită pufoasă

Mihaela Vicol februarie 1, 2024 0 Comments

Ingrediente: 4 ouă foarte proaspete, 1 lingură făină, 6 linguri de lapte călduţ amestecat cu puțină apă, 1 vârf de cuțit praf de copt, 1 praf de sare, vanilie, gem…

Paginație articole

1 2 3 … 7

« Pagina anterioară — Pagina următoare »

Categorii

  • Aperitive
  • Blog
  • Bucatarie
  • Ciorbe
  • Diabetici
  • Dieta
  • Dieta Fără Gluten
  • Diverse
  • Dulceata
  • Mancare Sanatoasa
  • Patiserie
  • Prajituri
  • Rețete
  • Secrete
  • Sfaturi
  • Supe
  • Vegetariene

Rețete Noi

  • Rețetă Spaghetti puttanesca
  • Sufleu de Castane
  • Aluat pentru plăcintă
  • Aluat pripit pentru gogoși
  • Aluat pripit cu brânză pentru găluști

Topics

Aluat aluaturi ardei branza budinci cartofi ciocolata ciuperci creme delicioase de paste de post de primavara de vara dulce dulciuri fructe gustari gustoase hribi ieftine legume mancare mere nuci orez oua paste peste placinte rapide regim romanesti salate simple sirop sosuri spanac tarte tort torturi traditionale varza verdeturi zahar

You Missed

Rețete

Rețetă Spaghetti puttanesca

Prajituri Rețete

Sufleu de Castane

Patiserie Rețete

Aluat pentru plăcintă

Patiserie Rețete

Aluat pripit pentru gogoși

Gătește Românește

Rețete de Mâncare pentru corp și suflet

Copyright © All rights reserved | Blogus de Themeansar.

  • Secrete
  • Sfaturi