Roșii umplute cu ciuperci
(Cantitate pentru 5 Porții) Ingrediente: 700 g roșii proaspete, 200 g ciuperci, 100 g ceapă, 50 g orez, 50 g smântână, 50 g caşcaval ras 25 ml ulei, 20 g…
(Cantitate pentru 5 Porții) Ingrediente: 700 g roșii proaspete, 200 g ciuperci, 100 g ceapă, 50 g orez, 50 g smântână, 50 g caşcaval ras 25 ml ulei, 20 g…
(Cantitate pentru 5 Porţii) Ingrediente: 500 g urzici, 50 g slănină afumată, 100 g ceapă, 25 g făină, 100 g smântână, 50 g lămâie, 20 g usturoi, 50 g mărar,…
Ingrediente: 80 g ciocolată, 150 g zahăr, 2-3 linguri lapte sau apă, unt cât o nucă Se topeşte zahărul în laptele fierbinte sau în apă, se adaugă ciocolata rasă sau…
Ingrediente: Coji de eclere: 5 ouă, 100 g unt, 150 g făină, 125 ml lapte, 125 ml apă, sare Se pun la fiert apa, laptele, sarea și untul tăiat în…
(5 Porții) Ingrediente: 60 g icre de crap 200 ml ulei 70 ml apă minerală 100 g lămâie 25 g măsline 100 g ceapă 5 g sare Icrele se trec…
Ingrediente: 400 g linguine, 750 g unt, 50 g făină, 1 ou, 600 ml lapte dulce, 100 g parmezan ras, sare, piper măcinat pătrunjel sau mărar verde. Se fierb pastele…
Ingrediente: Blatul: 250 g biscuiți, 125 g unt Se pun biscuiții într-un mixer și se mărunțesc bine, se adaugă untul topit și se amestecă până se obține o compoziție omogenă,…
Ingrediente: 1 kg făină, 50 g drojdie, 7 gălbenușuri, 2 albușuri, 300 g zahăr, 250 g unt, 1 lingură rom, 1 linguriţă rasă sare, 1/2 l lapte (cât cuprinde făina)…
Ingrediente: 300 g făină, 200 g unt, 2 gălbenuşuri, 3 bucăţele de zahăr pisat, 1 pahar smântână, nutella, marmeladă, nuci pisate Se freacă untul până se face spumă. Se adaugă…
Ingrediente: 140 g unt, 140 g zahăr, 140 g ciocolată menaj sau 70 g cacao, 4 gălbenuşuri, 4 albuşuri, 1 linguriţă cu vârf de pesmet Crema: 200 g unt, 200…